29.07.2020
ENERLIGHT FORTUNA

Лінійний світлодіодний світильник FORTUNA являє собою оптимальне поєднання потужності і довговічності, що забезпечують достатню освітленість для таких приміщень як офіси, супермаркети, учбові класи, магазини тощо. Термін служби пристрою налічує від 50 000 робочих годин, завдяки чому світильник неодноразово окупає свою вартість за термін експлуатації.
Завдяки своєму привабливому дизайну і можливості кріплення на тросах, світильник користується популярністю в проектах для освітлення магазинів, кафе та інших комерційних приміщень в яких дизайн інтер'єру має велике значення.
Одна із головних переваг – це його економність. Завдяки використанню вдосконалених джерел світла (світлодіодів) ви отримаєте економію електроенергії у межах 50%, у порівнянні з традиційними джерелами світла, а надійно закрита конструкція світильників забезпечить тривалий термін експлуатації виробу.
Технічні характеристики: світильник ENERLIGHT FORTUNA має потужність 40Вт, світлову температуру 4000К та може працювати в діапазоні напруги 175-265В.

Новая лінійка  інформаційно-аварійних світильників Pixel