29.07.2020
ENERLIGHT PIXEL

Пропонуємо вашій увазі нову лінійку інформаційно-аварійних світильників Pixel, що представлена двома серіями – Pixel PRO та Pixel ECO.

Інформаційно-аварійні світильники лінійки ENERLIGHT Pixel призначені для вказівки напряму руху або позначення входу, виходу і встановлюються в громадських місцях, офісах, магазинах, на підприємствах, тощо. Світильники можна кріпити за допомогою тросів як до стелі, так і до стіни. Світильники працюють в мережі змінного струму з номінальною напругою 220 В.

Світильник серії Pixel PRO має алюмінієвий корпус та акриловий розсіювач. Головною перевагою світильника Pixel PRO є те, що акриловий розсіювач постачається в чистому вигляді, без написів і малюнків-покажчиків, тому можливе нанесення за індивідуальним дизайном.

Новая лінійка  інформаційно-аварійних світильників Pixel

Світильник Pixel PRO у разі відключення від мережі зможе пропрацювати 3 години, після чого вимикається. Світильник обладнаний індикатором зарядки з перемикачем для тесту, захищений від перепаду напруги. Аварійне перемикання відбувається менше, ніж за секунду. Світильники поставляються в комплекті з акумулятором.

Світильник серії Pixel ECO має алюмінієвий корпус та скляний розсіювач. Одна з головних переваг світильника Pixel ECO полягає в тому, що скляний розсіювач постачається тільки з написом «Вихід», напрямок ви можете вказати самостійно за допомогою стрілки- наклейки, яка йде у комплекті зі світильником.

Світильник Pixel ECO у разі відключення від мережі зможе пропрацювати 2 години, після чого вимикається. Світильник обладнаний індикатором зарядки з перемикачем для тесту, захищений від перепаду напруги. Аварійне перемикання відбувається менше, ніж через секунду. Світильники поставляються в комплекті з акумулятором.

З приводу нанесення індивідуального дизайну на світильники серії Pixel PRO звертайтесь до свого менеджера.