25.06.2024
Cоціальна ініціатива «ЗАРЯД ДОПОМОГИ»

Долучайтесь до соціальної ініціативи компанії ЕНЕРЛАЙТ спільно з Благодійним Фондом «Таблеточки» та допомагайте онкохворим дітям в їх боротьбі з тяжкою хворобою.

01 липня 2024 по 30 вересня 2024 року (включно), купуючи батарейки ТМ Varta в мережах магазинів: Епіцентр, Нова Лінія, Будинок Іграшок, FOZZI, ви долучаєтесь до соціальної ініціативи «ЗАРЯД ДОПОМОГИ».

10 грн від ціни кожного придбаного акційного блістеру будуть перераховані Благодійному Фонду «Таблеточки» на закуплю ліків для дітей, які борються з раком.

Продукція, яка стосується благодійної ініціативи:

ПОРЯДОК ДІЇ СОЦІАЛЬНОЇ ІНІЦАТИВИ
«ЗАРЯД ДОПОМОГИ»

  • 1. ОРГАНІЗАТОР СОЦІАЛЬНОЇ ІНІЦАТИВИ
    • 1.1. Організатором соціальної ініціативи «ЗАРЯД ДОПОМОГИ» (далі – соціальна ініціатива) є ТОВ «ЕНЕРЛАЙТ» (далі – Товариство/Організатор), Юридична адреса: Вул. Здолбунівська, 7-Д, корпус Г, офіс 706, 02081, Київ, Україна, код ЄДРПОУ 38966750.
    • 1.2. Партнер соціальної ініціативи – ТОВ «Епіцентр К» (далі – Партнер1), юридична адреса: 04128, м. Київ, вул. Берковецька, 6-К.
    • 1.3. Партнер соціальної ініціативи – ТОВ «Нова Лінія» (далі – Партнер2), юридична адреса:
      08162 Київська обл., Фастівський р-н., смт Чабани, Одеське шосе, 8.
    • 1.4. Партнер соціальної ініціативи – ТОВ «АЛЬФА-ЗАБАВА» (далі – Партнер 3), юридична адреса: Україна, 02192, місто Київ, вул. Андрія Малишка, будинок 3-Д.
    • 1.5. Партнер соціальної ініціативи – ТОВ «ЕКСПАНСІЯ» (далі – Партнер 4), юридична адреса: 08132, Київська обл., Бучанський р-н, м. Вишневе, вул Промислова, 5.
    • 1.6. Учасником соціальної ініціативи є Покупець, який в межах строку, визначеного п. 2.1. даного Порядку, та у місцях, визначених п. 2.2., 2.3., 2.4., 2.5., 2.6., 2.7. даного Порядку, придбає продукцію бренду VARTA, визначену п. 2.8. даного Порядку. Покупці стають Учасниками соціальної ініціативи на добровільній основі. Участь в соціальній ініціативі означає повну згоду Учасника з усіма умовами цієї соціальної ініціативи. Організатор не несе відповідальності за не ознайомлення Учасника соціальної ініціативи з правилами цього Порядку. Інформування щодо правил та умов проведення соціальної ініціативи здійснюється шляхом розміщення цих Правил на сайті:
  • 2. ПЕРІОД ТА ТЕРИТОРІЯ ДІЇ СОЦІАЛЬНОЇ ІНІЦАТИВИ
    • 2.1. Соціальна ініціатива діє з 01 липня 2024 по 30 вересня 2024 року (включно).
    • 2.2. Соціальна ініціатива проводиться на території торговельних центрів «Епіцентр», надалі-ТЦ «Епіцентр», та торговельних центрів «Нова Лінія», що розташовані на території України (за винятком тимчасово окупованих територій України, що не підконтрольні українській владі та зони проведення бойових дій – виключно з міркувань безпеки), а також є невідокремленими структурними підрозділами Партнерів, перелік яких розміщено на сайті https://epicentrk.ua/ та сайті https://nl.ua/
    • 2.3. Соціальна ініціатива також проводиться в інтернет-магазинах Епіцентр та Нова Лінія, https://epicentrk.ua/ та https://nl.ua/
    • 2.4. Соціальна ініціатива проводиться на території торговельних центрів «Будинок Іграшок», надалі ТЦ «Будинок Іграшок», що розташовані на території України (за винятком тимчасово окупованих територій України, що не підконтрольні українській владі та зони проведення бойових дій – виключно з міркувань безпеки) .
    • 2.5. Соціальна ініціатива також проводиться в інтернет-магазині Будинок Іграшок https://bi.ua/
    • 2.6. Соціальна ініціатива проводиться на території гіпермаркетів «FOZZY», надалі гіпермаркет «FOZZY», що розташовані на території України (за винятком тимчасово окупованих територій України, що не підконтрольні українській владі та зони проведення бойових дій – виключно з міркувань безпеки).
    • 2.7. Соціальна ініціатива також проводиться в інтернет-магазині FOZZY https://fozzyshop.ua/
    • 2.8. Соціальна ініціатива стосується продукції бренду VARTA, Постачальником якої є Організатор, а саме:
      Батарейка VARTA LONGLIFE AA BLI 10 ALKALINE, Артикул: 4106101461
      Батарейка VARTA LONGLIFE AAA BLI 10 ALKALINE, Артикул: 4103101461
  • 3. МЕТА ПРОВЕДЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ІНІЦАТИВИ
    • 3.1. Метою проведення соціальної ініціативи є популяризація продукції бренду Varta, підтримання ініціативи компанії ТОВ «ЕНЕРЛАЙТ» спільно з Благодійним Фондом «Таблеточки» (далі – БФ «Таблеточки»), а саме: надання матеріальної допомоги особам, в інтересах яких БФ «Таблеточки» реалізує свою статутну діяльність (кінцеві отримувачі благодійної допомоги):
      • реалізація програми адресної допомоги онкохворим дітям та їхнім родинам, які проходять лікування в Україні або за кордоном (яка включає, але не обмежується, забезпечення медикаментами, психосоціальну та фінансову підтримку);
      • забезпечення потреб щодо покращення якості надання медичної та інших видів допомоги (психологічна, соціальна, матеріальна) онкохворим дітям та їхнім родинам, у тому числі забезпечення медичних закладів матеріальною базою (оплата робіт, послуг, медичного обладнання, медичних виробів та інших товарів) та лікарськими засобами, витратними матеріалами, що необхідні для медичної допомоги онкохворим дітям, а також покращення умов праці медичного персоналу, лікарів і медичного персоналу, які надають медичну допомогу та здійснюють реабілітацію онкохворих дітей;
      • реалізація програм підтримки та безперервного професійного розвитку медичного персоналу, спрямованих на підвищення рівня професійних знань і навичок в сфері дитячої онкології та гематології,
      • оплата витрат Фонду, які пов’язані з адмініструванням благодійних програм та залученням грошових коштів, але не більше ніж 12% від суми благодійного внеску.
    • 3.2. Загальна сума відрахування буде спрямована Організатором на користь Благодійного фонду «Таблеточки» для подальшого цільового використання та реалізації благодійних програм на підтримку сфери охорони здоров’я України, згідно ДОГОВІРУ ПРО НАДАННЯ БЛАГОДІЙНОЇ ДОПОМОГИ №0106/24
  • 4. ПРЕДМЕТ ТА УМОВИ УЧАСТІ В СОЦІАЛЬНІЙ ІНІЦАТИВІ
    • 4.1. Під соціальною ініціативою «Заряд допомоги » розуміється: 1) перерахування Організатором коштів на рахунок БФ «Таблеточки», для реалізації програм БФ «Таблеточки», згідно договору про надання благодійної допомоги №0106/24 2) добровільне долучення покупців до соціальної ініціативи;
    • 4.2. Організатор зобов’язується перерахувати кошти на рахунок БФ «Таблеточки», для реалізації програм БФ «Таблеточки», згідно договору про надання благодійної допомоги №0106/24
      Загальна сума відрахування складає добуток 10,00 гривень на кількість проданої Учасникам соціальної ініціативи (в межах строку, визначеного п. 2.1. даного Порядку, та у місцях, визначених п. 2.2., 2.3., 2.4., 2.5., 2.6., 2.7., даного Порядку) продукції бренду VARTA, визначеної п. 2.8. даного Порядку.
      Кошти зараховуються на банківський рахунок Благодійного фонду «Таблеточки»:
      Банк: АТ «ПроКредит Банк»
      МФО 320984
      IBAN: UA563209840000026007210322320
      Код ЄДРПОУ: 38805429
      ОТРИМУВАЧ: Благодійний Фонд «Таблеточки»
    • 4.3. Порушення Учасниками будь-яких умов цього Порядку дії соціальної ініціативи, або відмова Учасників соціальної ініціативи від належного виконання цього Порядку (у т.ч. порядку та строків проведення соціальної ініціативи) вважається відмовою Учасника від участі в соціальній ініціативі.
    • 4.4. Беручи участь в соціальній ініціативі, учасники соціальної ініціативи тим самим підтверджують факт ознайомлення з цим Порядком соціальної ініціативи, свою повну та безумовну згоду з ним.
  • 5. ІНШІ УМОВИ
    • 5.1. Організатор соціальної ініціативи має право в односторонньому порядку доповнити або змінити цей Порядок. Повідомлення про цей додаток або зміну Порядку буде здійснено на сайті: https://enerlight.ua/#news
    • 5.2. Організатор не несе відповідальності за дії органів державної влади та інші незалежні від нього обставини, які можуть зробити неможливим виконання умов соціальної ініціативи.
    • 5.3. Організатор не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, як стихійні лиха, пожежі, паводки, воєнні дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у чинному законодавстві, яке діє на території проведення соціальної ініціативи, інші непідвласні контролю з боку Організатора соціальної ініціативи обставин, що перешкоджають в проведенні соціальної ініціативи.
    • 5.6. Під час проведення соціальної ініціативи чи після її закінчення, Організатор не зобов’язаний вести переписку з учасниками соціальної ініціативи та надавати пояснення в усній чи письмовій формі з питань, що стосуються умов проведення соціальної ініціативи.
    • 5.7. У разі виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цього Порядку, і/або спірних питань та/або питань, неврегульованих цим Порядком, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення організатора є остаточним.